sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Vuosi blogia ja kiitos

Olen pitänyt blogia nyt vuoden verran. Se on siinä mielessä olennaista, että alunperin blogi oli minulle vuoden mittainen kokeilu. Paitsi, että minusta oli kiva kirjoitella niin päätin kuitenkin että jos väsy iskisi jossain vaiheessa niin koetan kuitenkin kirjoitella tasaisesti ja vuoden päästä miettiä mitä tällä oikein teen. No väsy ei iskenyt, itse asiassa kirjoitettujen juttujen lisäksi valmiita juttuja on kymmeniä mutta niiden momentti fiilikseni osalta meni vain ohi. Ehkä joskus sitten. Juttuaihioita on lisäksi paljon.

Pääasia on kuitenkin se, että olen tykännyt kirjoittaa ja kommentoijat ovat pitäneet yllä mukavaa fiilistä blogissa. Olen myös aika kiintynyt mahdollisuuteen tehdä pikku galluppeja. Näin ollen blogi jatkuu ja ei sitä ole tarvinnut sen kummemmin pohtiakaan.

Kirjoitinkin tämän pikkujutun vain siksi, että haluan kiittää kaikkia blogiini osallistuneita ja toivon jatkossakin kaikille mukavia hetkiä syömisasioiden parissa. Netissä tai IRL.

PS. Kirjoitin juuri blogautuksen joka mun piti laittaa.. Mutta kiitos muistui mieleen ja pidän tämän ensin esillä ja huomenna sitten vasta tämä varsinainen blogautus...

9 kommenttia:

 1. Mukava huomata, että ravitemusasiantuntijoissa on ihmisiä, jotka suhtautuvat avoimemmin syömiseen, eikä virallinen keskitien linja ole ainoa ja ehdoton ruokavalio. Se antaa toivoa tulevasta.

  Odotetaan mielenkiinnolla lisää tekstejä. Mitä elämä meille opettaakaan...

  VastaaPoista
 2. Onnea ensimmäisen vuoden johdosta.
  Sinulla näyttää menneen varsin hyvin, jäsenmäärä mainio, pagerank 3 ja alexakin kiittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu kivasti on liittyneitä lukijoita! Noita muita lukuja en ole koskaan katsonutkaan mutta täytyypi perehtyä...

   Muistan muuten Luka sun blogin kun aloitit sen aika samaan aikaan. Jäi mieleen paitsi jonkin Kiloklubi yhteyden vuoksi (?)niin koska sulla oli hauskan analyyttinen ote arkiseenkin syömiseen - ja samalla ajattelin, etta aika vaativa tyyli ja mahdatkohan jaksaa pitää yllä. Mutta hatunnoston arvoisesti olet kyllä vetänyt!!

   Poista
 3. Kiitos kivasta blogista ja mukava kuulla että kirjoittelu jatkuu!

  VastaaPoista
 4. Pöpiksen blogi vaan on niin ihanan rauhallinen. Itse olen sellainen melskaaja ja pulisija, niin ihan pääni tasapainottamisen vuoksi on niin mukava lukea näitä harkittuja sanailuja. Kiitos ja jatka ihmeessä bloggaamista!

  toivoo,
  Massu blogista: http://mahatar.blogspot.com/


  ps. huomasin juuri, että minullahan on menossa jo neljäs vuosi, ja pian viides kolahtaa mittarinlukijaan. Huhhuh, onko siitä jo niin kauan?

  VastaaPoista
 5. Hitsi, hetken verran jo pelästyin, että bloginpitäminen loppuu - vaan onneksi ei sentään! Kiitos, Patrik, menneestä vuodesta ja jo tulevastakin!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos, blogisi on todella hyvä ja hyödyllinen!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Patrik tästä blogista, joka tarjoaa hyödyllistä asiaa ja erityisesti ajateltavaa niin alan ammattilaisille kuin muuten vain aiheesta kiinnostuneille.

  t-jaska

  VastaaPoista